به علاوه استفاده از شیشه رنگی در این پروژه برای اولین بار در نمای ساختمان به کار رفته است که همانند کمربندی روی نمای ساختمان خود نمایی می کند.
در برخی مواقع، پیمانکاران در این مرحله به تیم معماری ملحق می شوند تا در خصوص مجوزها و قوانین و ضوابط نکاتی را گوشزد کنند.
هماهنگی هایی که باید بین گروه های مختلف انجام شود از معماران و طراحان پروژه گرفته تا پیمانکاران برای پیاده سازی پلان های طراحی معماری و مهندسین برای تنظیم کردن تجهیزات و سیستم های درگیر در ساخت و ساز و سایر افراد، باعث شده تا مدیریت یک پروژه ساختمانی بسیار سخت و دشوار باشد.
بعد از اینکه اتمام مراحل ساختمان سازی که در بالا به آن پرداخت شد تکمیل شد برای لوله کشی های آب، گاز و برق کشی اقدام می کنیم.
همچنین باید این نکته را نیز افزود که نمای هر ساختمان علاوه بر جذب مخاطب و تأثیرگذاری بر آن نقش مهمی نیز در زیباسازی منظر شهری خواهد داشت.
این ساختمان مسکونی نیز یکی دیگر از پروژه های دفتر معماری شهاب علیدوست و همکاران می باشد که در تهران قرار گرفته است. در طراحی نمای این ساختمان به منظور حفظ حریم خصوصی و چشم انداز داخلی، پوسته ی شفاف اصلی مهم و اساسی بود.
بنابراین صفحه نما به قطعات خردی تقسیم شده که این قطعات با جلو و عقب شدن و گرفتن زوایای کم نسبت به یکدیگر در محدوده مجاز ساخت و ساز تحرک را به این نما افزودند.
ناتزیا روندانینی در این باره می گوید” از طریق بعد زیبایی شناسی اش معماری پاراورای جنبه ها و ابعاد کاربردی ای می نهد که با دیگر علوم انسانی در اشتراک است. از طریق شیوه خاص بیان ارزش هایش معماری می تواند زندگی اجتماعی را تحریک و بدون فرض اینکه این به خودی خود توسعه اجتماعی را ارتقا خواهد بخشد روی زندگی اجتماعی نیز اثر بگذارد.
طراحی این پروژه را مهندسان مشاور شهر و اندیشه انجام داده است. عمده متریال به کار رفته در طراحی نمای این ساختمان تجاری آجر و شیشه های رنگی بود.
از این رو پوسته دوم نما از لوورهای آلومینیومی عمودی پیش ساخته طراحی شد که به کرتن وال پشت آن می چسبیدند تا در مصرف انرژی صرفه جویی شود. این ساختمان توسط شهاب علیدوست و همکاران طراحی شده است.
مجتمع اداری-تجاری هور در تهران قرار گرفته است. یکی از خواسته های اصلی کارفرما این بود که طراحان ساختمانی با نمای جذاب طراحی کنند تا توجه افراد را خود جلب کند. طراح در جهت رسیدن به هدف اصلی تمایلی به طراحی ساختار ساده بود و بدین منظور خطوط ساده عمودی را برای طراحی نمای آن انتخاب کرد.
شیوه اصفهانی (صفویان، افشاریه، زندیه و قاجاریه) از اول قرن دهم تا اواسط دوره قاجاریه؛ چون چهل ستون، عالی قاپو، مسجد آقابزرگ، کاشان، مسجد شاه، مسجد شیخ لطفالله،
طراحان برای نمای ساختمان از رنگ سفید و متریال چوب استفاده کردند. انتخاب رنگ سفید به دلیل بازتاب بالای نور خورشید بود و انتخاب چوب به این دلیل بود که از ظرفیت حرارتی بالایی برخوردار است و می تواند نوسانات دما را در داخل ساختمان کاهش دهد.
به website دلیل اینکه طول میلگرد ها محدود است برای متصل کردن دو یا چند میلگرد باید تیم اجرایی پروژه طول آن را به دست آورند که به آن وصله آرماتور گویند.